Sivu 1/1

C-lonkkaisen vaivat

ViestiLähetetty: Ti Huhti 29, 2008 4:11 pm
Kirjoittaja agi-hurtta
Miten ruokkia lonkkavaivaista koiraani?Lonkissa ei ole nivelrikkoa,eikä mitään koira juoksee normaalisti. :lol: Tällä hetkellä koirani parffaa ja joskus saa pieniä annoksia kuivaruokaa.Eli mikä olisi sopiva ruokavalio? :?:

ViestiLähetetty: Ti Huhti 29, 2008 6:25 pm
Kirjoittaja sartsa
Siis mitkä ne vaivat sitten on? Ei C-lonkat välttämättä tarkoita että se olisi vaivainen?

Satakunnassa on koirahieroja joka kehnokoipisille suosittelee ja myy lisäravinteita jne sekä säännööllistä hierontaa tai jotain ns. fysikaalisia hoitoja - mutta tällöin koiralla on jo joku vaiva, joko ontuu tai nivelrikkoa tm.

ViestiLähetetty: Ma Loka 19, 2009 4:49 pm
Kirjoittaja wikkis
Omallani on toinen c-lonkka, enkä ole asiaan oikeastaan sen selvittyä sen kummemmin mitenkään ruokaa vaihtanut. Lonkka ei siis oireile. Ei ole tullut mieleenkään, että se pitäisi nyt jotenkin huomioida eritavalla kuin ruokkimalla asianmukaisesti; liikunta ja ruoka suunnilleen tasapainossa. :roll:
Meinaan tässä nyt vain sitä, että ei kai se huonolonkkaisuuden vuoksi tarvitse sitä ruokintaa mitenkään... miten sen nyt sanoisi mahdollisimman suomeksi.. Siis, ettei ruokaa mitenkänä kummoisesti tarvitsisi miettiä. Toki, jos haluaa, voi koirahierojalla, lisäravinteita yms. antaa, mutta c-lonkka joko myöhemmin oireilee tai ei oireile..

ViestiLähetetty: Ti Marras 17, 2009 7:03 pm
Kirjoittaja JenniL
Lihomista kai on hyvä välttää?