Kouvolassa TOKO-seminaari 18.12.2011

Pulman paikat ja vinkit toko koulutuksessa

Valvojat: nikke w, gsb

Kouvolassa TOKO-seminaari 18.12.2011

ViestiKirjoittaja Maria Seppänen » To Marras 10, 2011 1:38 pm

4 paikkaa vapaana, kuunteluoppilaspaikkoja 15

TOKO-seminaari 18.12.2011 MAreenalla Järjestäjä: http://www.homeetta.net
TOKO-kouluttaja: Marko Vuorenmaa http://www.hollolantokotiimi.fi/

Seminaari on tarkoitettu kaikille jotka ovat vähintään alokasluokan möllitasolla. Seminaariin otetaan 10-12 koirakkoa joiden kanssa käydään läpi heille tärkeitä asioita, esim. jossakin suorituksessa esiintyvä ongelma.
Seminaariin otetaan myös kuunteluoppilaita(20), eli TOKO:sta kiinnostuneille on tässä oiva tilaisuus tutustua lajiin. Jatkosta kiinnostuneille aktiivisille harrastajille on tarkoitus seminaarin pohjalta suunnitella säännöllistä treenimahdollisuutta huippuohjauksessa n. 6 viikon välein, mikäli halukkaita on riittävästi.

Seminaarin hinta on 48€/koirakko ja seminaari kestää klo 9-16. Kuunteluoppilaiden hinta on 20€

Koirakoiden on mahdollista varata etukäteen autolle lämmityspaikka, hinta 1€/h, joka maksetaan paikan päällä. Halli on kylmä, joten pukeutuminen sekä koirille että ohjaajille sään mukaan. Aurinkoisen sään sattuessa halli lämpenee mukavasti. Kovan pakkasen iskiessä, hallin lämpötilaa voidaan lämmittimellä nostaa hieman.
Hallissa on lämmin toimisto, jossa on pienimuotoinen kahvio ja mahdollisuus lämmittää ovat eväät mikrossa. Toimistossa on pieni valikoima hihnoja, pantoja ja leluja.

Ilmoittautumiset koirakoulu.homeetta-@-kouvolalainen.com (poista viivat) 3.12 mennessä. Eräpäivä maksuille 11.12, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset 11.12 mennessä ilman maksusitoumusta. KSOP 575001-20169363 Saaja: Homeetta, viestiin ohjaajan/kuunteluoppilaan nimi. Odota varmistus mukaan mahtumisestasi sähköpostiisi ennen maksutapahtuman suorittamista. Otetaan vastaan otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kopioi ilmoittutumista varten:
Kuunteluoppilaan nimi:
Koiran ohjaajan nimi
Sähköpostiosoite:
Puhelinnro:
Koiran nimi:
Koiran rotu, sukupuoli ja ikä:
Harrastustaustaa ja mahdolliset ongelmat:
Tervetuloa!
Maria Seppänen
 
Viestit: 2
Liittynyt: Su Loka 16, 2011 11:48 am

Paluu Koulutus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron