Valmennusrinki - Mitä, missä, miten?

Ajo-ohjeet, aikatalukyselyt, risut & ruusut

Valvoja: gsb

Valmennusrinki - Mitä, missä, miten?

ViestiKirjoittaja Jen » Ti Heinä 04, 2006 9:48 pm

Tokon valmennusringistä löytyy todella vähän tietoa, joten voisikohan joku asiasta tietävä valottaa hieman tuon ringin toimintaa. Tiedän vain, että sinne pyritään "näyttökokeilla" (mitä se sitten ikinä tarkoittaakin).. Eli 'mikä' valmennusrinki on, kuka siellä valmentaa ja missä tämä kaikki salaperäinen toiminta tapahtuu?
~Matalat pärjää Aina~
Jen
 
Viestit: 14
Liittynyt: Ti Heinä 04, 2006 1:43 pm
Paikkakunta: Vantaa, 2 x cardigan

ViestiKirjoittaja gsb » Ti Heinä 04, 2006 10:45 pm

Yritän vastata jotain. Ja joku valmennusrenkaan jäsen voisi tulla kertomaan lisää, että mitä siellä renkaassa oikeasti puuhaillaan.

Tässä ensin ilmoitus, joka julkaistiin, kun viimeksi valmennusrenkaaseen haettiin uusia tokoharrastajia:

-clip-

Hakumenettely TOKO-valmennusrenkaan jäseneksi

TOKO-valmennusrengas on TOKO:ssa kansainväliselle huipulle tähtäävien koirakoiden ryhmä. Valmennusrengas järjestää TOKO:n valmennusleirit kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja alkusyksystä.
Valmennusrenkaaseen haetaan vahvistukseksi EVL kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, TOKO:ssa Suomen ja kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita, jotka ovat valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi.

Vapaamuotoisten hakemusten tulee olla Kennelliitossa/ Pia Markkanen viimeistään 22.2.2005. Hakemuksesta tulee ilmetä kilpailijan nimi yhteystietoineen sekä koiran nimi ja rekisterinumero. Hakemukseen tulee liittää kopio TOKO-kilpailukirjasta (sisältäen koirakon koko TOKO-kilpailuhistorian) sekä mahdollisen suosittelijan nimi yhteystietoineen.

Valmennusrenkaaseen hakeville järjestetään karsintakoe 16.-17.4.2005 valmennusrenkaan kevätleirin yhteydessä. Kevätleirille kokoontuu niin ikään valittu maajoukkue valmentautumaan ja harjoittelemaan ruotsalaisen John Eklöfin johdolla.
Tiedustelut: Christa Enqvist p. 0500-439 023

-clip-

Eli valmennusrengas järjestää koulutusviikonloppuja, jonne voi osallistua kaikki koiran kouluttamisesta kiinnostuneet. Valmennusrenkaan jäseniä taasen koulutellaan ulkolaisten ja kotimaisten huippujen voimin muutaman kerran vuodessa.

Eli kun koirakko on EVL:ssä ja tavoitteet ovat korkealla, maajoukkuepaikka haaveissa, on aika hakeutua valmennusrenkaaseen.
Motto:"Tokoa - ei tosikoille =o) "

Kennel Kesselin - amstaffeja ja tokoa.
http://kennelkesselin.net
Avatar
gsb
 
Viestit: 87
Liittynyt: Pe Syys 26, 2003 7:52 pm
Paikkakunta: Vantaa


Paluu Kokeisiin liittyvää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron