Sivu 1/1

Rajoitettu osanotto

ViestiLähetetty: Ke Loka 11, 2006 5:39 pm
Kirjoittaja Annuli
Nyt kun kokeet etelä-suomessa näyttää täyttyvän kovaa kyytiä, niin tulee mieleen ilmoittautuessa, että mistä sitä tietää, että se on täynnä - jos ei satu olemaan niin valveutunut, että lukee tätä palstaa ;) eli on vaikka koiramme lehden armoilla.

Rajoitettu osanotto... mutta ei mainintaa kenelle ja kuinka monta koiraa. Mitäs tämä sitten tarkoittaa?

Rajoitettu 25 koirakkoa... niin jotta soitanko ja varaan paikkani joka kerta vai pistänkö ilmon vain menemään...?

Eli toisin sanoen eikö tähän voisi saada yhdenmukaista käytäntöä?

ViestiLähetetty: Pe Loka 13, 2006 9:33 pm
Kirjoittaja Annika
Yleensä kannattaa soittaa ensin ja kysyä onko vielä tilaa, monet ottavat ennakkoilmoittaumiset puhelimella. :)

ViestiLähetetty: La Loka 14, 2006 11:47 am
Kirjoittaja Liisa ja Kössi
Huomasin kokeen järjestäjänä, että olisi kannattanut laittaa jo koeanomukseen, että soitto tai sähköpostikysely ennen kirjallista ilmoittautumista. Olisin säästynyt paljolta sähläykseltä sillä tavalla. :roll:

ViestiLähetetty: La Loka 14, 2006 10:09 pm
Kirjoittaja -arto-
Just tossa pulistiin aiheesta järjestäjien ominaisuudessa. Rajoitettuun osanottoon sitä on mentävä koska usein tuomaritkin ovat tarkkoja koiramäärien kanssa ja jo muutaman koirakon ylimäärä johtaa toisen tuomarin hankkimista kokeeseen. Ja se taas tietää lisää kustannuksia. Mutta kun koe on rajoitettu, voi ylitse menevän määrän vain jättää kokeen ulkopuolelle. Toki ymmärrän että liika on liikaa tuomareillekin.

Täytyykin muistaa toi sähköposti/puhelin kysely ennen ilmoittautumista.. helpottaa varmaan kaikkia osapuolia.

ViestiLähetetty: La Marras 11, 2006 11:46 pm
Kirjoittaja Annuli
No niin sitten on tulossa seuraava "ylläri". Syksyn tokothan oli myös Kotkassa täynnä jo hyvää aikaa ennen ilmojen päättymistä, samoin käy nyt jo kevään kokeille.

On kuitenkin ihan järjetöntä ilmoittautua kokeeseen 4 kuukautta aiemmin. Olisiko tähän mahdollista saada järkevää ilmoittautumistapaa, esim PK-malli. Nopeet syö hitaat, mutta minkäs teet... Niinhän siinä käy nytkin ;)

Talvi aikaan ottaa tilat varmasti vastaan, ei voi ottaa samaan pieneen tilaan kahta kehää yhtä aikaa ja usempi tuomari tietty maksaa.

On tosi hienoa, että porukkaa lajiin löytyy, mutta toko on vain melko hidasta suhteessa agilityyn.

Hinnat on myös nousseet ensi vuodelle, yritetäänkö sillä rajoittaa osallistumista vai kattaa kuluja... menihän ne ennenkin nahkoineen tai miinuksin...

Tiedän, että tokon ilmolla saa "esiintymisminuutteja" huomattavasti enemmän kuin agilityssa, mutta tiedän, että melko suolainen on hinta myös agilityssä. (siihen nyt kuitenkaan puuttumatta, siitä puhutaan omalla palstallaan ;))

Melko Villiä Meininkiä kuitenkin... pitää alkaa täällä rajamailla sitten ajelemaan tuonne "ylemmäs" kun siellä taitaa yhä olla vähän pulaa osallistujista. :wink:

ViestiLähetetty: Ma Maalis 26, 2007 8:52 pm
Kirjoittaja Ellu
Annuli kirjoitti:Melko Villiä Meininkiä kuitenkin... pitää alkaa täällä rajamailla sitten ajelemaan tuonne "ylemmäs" kun siellä taitaa yhä olla vähän pulaa osallistujista. :wink:


Mietin ihan samaa.
mutta sitten taas kävi ketuttaa, että pitäis aina lähteä yksin.
Kaveri jonka kanssa täällä harrastin Tokoa (sai miut siis lajiin mukaan)
muutti pikkasen kauemmas, Kouvolaan ja eikä ole työkiireiltään nii
enää lajia harrastanut.
Onneks nyt on muutamat ihan lähellä, kahteen jo ilmottauduttu :)
Ekaa siis ollaan vasta menossa.