mysteerinen ripuli

Pohdiskelua sairauksista ja niiden hoidosta

Valvojat: nikke w, gsb

mysteerinen ripuli

ViestiKirjoittaja sari » Ti Maalis 02, 2004 4:09 pm

hei!
nyt kaipailisin kipeästi ideoita! tuiskulla on nyt neljäs ripuli reilun kuukauden sisällä. joka kerta paasto on auttanut ja koira on tullut TÄYSIN terveeksi. siis ainakin neljä päivää ollut aivan tavallisella ruoalla ja kakka ollut kiinteää. päivän paastolla, sitten lihaliemessä keitettyä riisiä seuraavana päivänä, sitä seuraavana myös jauhelihaa jne. kaikki vaikuttaa hyvältä ja sitten yhtäkkiä on koira taas ihan ruikulilla. olisiko ideoita mistä voisi johtua.
tuisku ei vaikuta kipeältä, vaan on oma reipas itsensä. BARFailut ollaan nyt jätetty kokonaan ja ruokana on ollut riisipohjaisia kotiruokia (siis ihan koiralle tehtyjä) joita se on syönyt koko ikänsä.
olisiko syytä mennä lääkäriin? jotenkin se vain tuntuu kovin turhauttavalta maksaa "terveen" koiran viemisestä lekuriin kun se kuitenkin joka kerta paranee paastolla.
sarkka
sari
 
Viestit: 11
Liittynyt: Ma Loka 06, 2003 1:11 pm

ViestiKirjoittaja sari » To Maalis 04, 2004 3:50 pm

kävin sitten eilen poikien kanssa lekurissa, saivat molemmat antibiootti kuurit, joku vatsa pöpö ainakina pyryllä. se lääkäri kyllä vähän epäili et tuiskulla olis jotakin allergiaa myös.
voihan se toki olla, on se lääkäri paljon ammattitaitoisempi kuin minä mut silti jotenkin epäilyttää, voisiko allergia näin nopeasti ja yhtäkkiä puhjeta, kuukaudessa?
no me vaihdetaan nyt jauheliha kananlihaan kunhan vatsa on kunnossa ja katotaan onko mitään vaikutusta. mistä sit tietää mikä on lääkkeen ja mikä ruoan vaikutusta jää varmaan nähtäväksi myöhemmin.
sarkka
sari
 
Viestit: 11
Liittynyt: Ma Loka 06, 2003 1:11 pm


Paluu Klinikka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron