Hyvinkään 29.5 kokeen ajoohjeita?

Ajo-ohjeet, aikatalukyselyt, risut & ruusut

Valvoja: gsb

Hyvinkään 29.5 kokeen ajoohjeita?

ViestiKirjoittaja zirpu » Ti Touko 22, 2007 3:52 pm

niin olisiko kellään ajo-ohjetta kyseiseen kokeeseen?? Kiitos!
zirpu
 
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 9:42 am

ViestiKirjoittaja Kati » Ti Touko 22, 2007 9:15 pm

Yritin tänään katsella kartasta. Hiukan meni aikaa vaikka Hyvinkäällä asunkin ja kisakirjeen ohjeilla olisin mennyt aivan väärään paikkaan.

Kenttä on siis Hanko-Porvootien eteläpuolella pari kilometriä moottoritieltä itään. Eli moottoritieltä noustessa lähdetään kohti Porvoota (Mäntsälää ja Hyvinkäätä) Ajetaan muutama kilometri ohitse koirakylpylän risteyksen (Tervamäki) sekä ensimmäisen Hyvinkään liittymän, jonka jälkeen pitäisi kääntyä joku pikkutie oikealle, minkä varrelta tai päästä pitäisi kentän löytyä. Jos päätyy seuraavaan liittymään asti on jo liian pitkällä.

Eipä tainnut tästä olla apua :roll: :lol: Käyn huomenna ajamassa ja etsimässä kentän, laitan sitten tarkemmat ohjeet, jos kukaan ei ennen sitä tarkenna.
Avatar
Kati
 
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 8:04 pm
Paikkakunta: Hyvinkää

ViestiKirjoittaja zirpu » Ke Touko 23, 2007 8:02 am

kiitos jo tuosta vastauksesta! Olen tulossa pohjosesta päin ja muistaakseni kun noustaan ramppia ylös josta pääsee Hangon tielle, niin Hyvinkää kääntyy oikealle ja Porvoo ja Mäntsälän "keskusta" vasemmalle???? elikkäs jos muistini pelaa niin kumpaan suuntaan tuosta moottoritien rampilta käännytään?? :roll:
zirpu
 
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 9:42 am

ViestiKirjoittaja Kati » Ke Touko 23, 2007 8:58 am

Ai niin on olemassa muitakin moottoriteitä, kuin Helsinki-Tamperetie :roll:

Eli jos tulet Lahden tietä niin käännyt Hyvinkäälle päin (tai Hankoon), ei missään nimessä Mäntsälään tai Porvooseen. Hanko-Porvootietä ajellaan sitten parikymmentä kilometriä, ajetaan rautatien yli (Päärata) ja Hyvinkään (ja Jokelan) liittymän ohi kunnes jossain vaiheessa ennen seuraava Hyvinkään liittymää kääntyy pikkuinen tie vasemmalle, jonka varresta tai päästä uskoisin kentän löytyvän.

Näillä ohjeilla me kaikki päädymme harhaan, luutavasti eripuolille etelä-Suomea, mutta toivottavasti lopulta tokoilemaankin.

Tämä lähtee nyt ajelemaan ja etsimään sen kentän ihan oikeasti ja laittaa sitten oikein kilometri määriäkin. :D
Avatar
Kati
 
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 8:04 pm
Paikkakunta: Hyvinkää

ViestiKirjoittaja Kati » Ke Touko 23, 2007 10:35 am

Kenttä löydetty! Sieltä missä sen uskoin olevankin. 8)

Pääradalta n.1 km ja Hyvinkään liittymästä (siis siitä 1. jos tule Tampereentieltä päin) n. 200 m. Aivan pienen pieni hiekkatie. Vaikka olen melkein koko ikäni Hyvinkäällä asunut ja siitä ohi ajanut noin miljoona kertaa, en ole aiemmin sitä huomannut. (saattaa kertoa enemmän minusta, kuin tienpätkästä)

Kokeen aikaan varmaan siitä löytyy jonkinlaiset opasteet, mutta matkaa hanko-mäntsälätieltä ei ole kuin reilu satametriä, kävellen mitattuna.
Jos minun suuntavaistolla varustettu ihminen kentän löytää, niin sen löytää kuka tahansa.
Avatar
Kati
 
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 8:04 pm
Paikkakunta: Hyvinkää


Paluu Kokeisiin liittyvää

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron